Alue ja palvelut

Avoinna 1.1 - 31.12. 

Omatoimialueena ajalla 1.9.—18.5., auki vain viikonloppuisin.

SF-Caravan Loimaan Seutu ry:n jäsenalue Krapuranta on rauhallinen ja luonnonkaunis.  Alue muodostuu pienestä hiekkaharjusta, metsiköstä sekä tasaisesta nurmikkopohjaisesta peltoalueesta, joka on metsän ympäröimä. Alueen pinta-ala on ~ 5.5 hehtaaria. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, alueen portille asti on kestopäällystetty tie. Alueen halki virtaa lähteistä alkunsa saava puro, joka on padottu lammeksi.

Opastus tieltä nro 41. Oripään keskustasta n. 2 km Pöytyän suuntaan Vanhaa Turuntietä, jolla viitta Korvenkylä-Krapuranta. Alueelle on tästä matkaa n. 200 m.

Alueella on 250 paikkaa ja 200 niistä on sähköistettyjä. Krapurannassa on tällä hetkellä käytössä noin 70 kausipaikkaa.

Iso sauna lämmitetään puilla kesäisin joka päivä. 

Yleiset saunavuorot joka päivä kesäaikana:

      Naiset klo 18:00—19:20

      Miehet klo 19:30—20:50

Ilmoitettujen treffien aikana on mahdollisesti poikkeavat saunavuorot, seuraa ilmoittelua.

Uimaranta. Vene lainattavissa.

Krapurannassa on kaksi SUP-lautaa, niitä voi lainata ilmaiseksi. SUP-lautojen varauslistat ovat kioskilla, vuoron saa tunniksi kerrallaan. Laudat ovat lainattavissa joka päivä klo 10.00—18.00 välisenä aikana. Kioskin ollessa kiinni, varauksia hoitavat isännät. Muista palauttaa avain.

Lämmitetty ja katettu uima-allas lapsille (alle 10 vuotiaille) on käytettävissä koko kesäkauden ajan. Uima-altaan koko on 4,7 m x 9,5 m. Matala pää on 40 cm syvä ja syvempi pää on 80 cm. 

Perhesauna (pieni sähkösauna) lämmitetään tilauksesta, katso hinnasto.

Krapuranta kuuluu Caravan Huiput -ketjuun, joka takaa sinulle tasokkaan palvelun. Caravan Huiput -alueita on Suomessa 16 kpl. Yöpymällä ko. alueilla saat etupassiin leiman. Kerättyäsi etupassiin viisi leimaa, saat kuudennen vuorokauden veloituksetta esittämällä etupassin missä hyvänsä Caravan Huiput -alueella.

Alueemme kuulumisia voit myös lukea VankkuriViesti-lehdestä: http://www.vankkuriviesti.fi/lehti.html

Aktiviteetit lähistöllä

Krapurannan sydäniskuri on Kulkurintuvan naisten wc tiloissa.